Nyhetsbrev Augusti 2019


Ladda upp brevet här

Så var semestern över och de flesta av oss har återgått till vardagen. Det känns ganska skönt att komma in i rutinerna igen även om sommaren varit härlig. För många människor runt om i världen har det varken varit vardag eller semester, de har istället kämpat för att bygga sina liv efter en katastrof som tagit trygghet och hem ifrån dem. Många av dem har haft turen att träffa medarbetare från Shelterbox som kunnat hjälpa dem med ett tält, lampor, vattenrening och mycket annat. Andra har fått ett Shelterkit för att bygga upp sitt förstörda hus.

Det arbete vi gör inom Shelterbox har uppmärksammats av många människor. Bland annat så har Arkitekter Utan Gränser skapat en virtuell utställning som tar besökaren till ett antal flyktingläger runt om i världen. Vi har fått möjlig- het att medverka i den utställningen. Den har premiär i september, läs mer om den här i nyhetsbrevet.

Nyhetsbrevet får du en gång i månaden, vill du ha information däremellan kan jag rekommendera vår Facebook-sida, den uppdaterar vi flera gånger i veck- an. Tack för att du engagerar dig.

/Jan Larsson, verksamhetsledare Shelterbox Sweden