Länk till våra månadsbrev

2 days ago

ShelterBox Sweden

Hasnaa var bara fem år gamal när hon och hennes familj tvingades fly från sitt hem på grund av det eskalerande våldet i Idlib, i Syrien. Tillsammans med vår partner ReliefAid kunde vi förse Hasnaa och hundratals fler med material som gjorde det enklare att överleva, så som filtar och solcellslampor. Det är tack vare DIG och alla andra som skänker pengar som vi kan göra det! ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

ShelterBox Sweden

Vad händer i Kamerun? Det vi kallar för "Projekt 7" pågår med distribution av materiel både i Minawao Camp och i lokala byar. 376 familjer har hittills fått tält och utrustning av oss.

Flyktinglägret i Minawao etablerades 2012 och ligger ca 9 mil från gränsen till Nigeria. Människor som flydde från Boko Haram var de skulle bo i lägret som administreras av UNHCR.
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

ShelterBox Sweden

Vad händer på Bahamas?
Vårt sk. "Operations team" fortsätter att bevaka situationen och har kontakt med nyckelpersoner i på Bahamas i väntan på regeringens strategi för att hjälpa människor som förlorat sina hem.
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

ShelterBox Sweden

Mer än 160,000 personer har nu tvingats fly i Syrien på grund av de senaste striderna i öst. Just nu jobbar vi hårt med vår samarbetspartner, Bahar Organization för att få tält och sovmattor till familjer som drabbats av oroligheterna.

För många är detta inte första gången de har varit tvungna att fly för sina liv. Eftersom något slut på våldet inte är i sikte så måste vi göra allt vi kan för att hjälpa familjer att överleva den svåra situation som de hamnat i.
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

ShelterBox Sweden

Allteftersom konflikten i Syrien eskalerar så är det många barn som far illa. Här är Aisha, Yasmeen och Kadeja. Alla tre har tillsammans med sina familjer tvingats bort från sina hem. Många barn på flykt hamnar i läger där de inte får mat, sjukvård eller möjlighet att gå i skolan. Trots det så leker de här barnen och visst hörs ett och annat skratt.

Hjälp oss att hjälpa genom att swisha valfri summa till 9005430.

(Du som swishar får inte något personligt tackbrev skickat till dig men du kan vara helt säker på att dina pengar går till att hjälpa människor i svår nöd.)
// Hälsar Jan, Lena och vi andra på Shelterbox Sweden.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Facebook Shelterbox org

Youtube Shelterbox

Flickr Shelterbox