Beställ material till projekt och event

Scrolla förbi formuläret för att göra nedladdningar och/eller läsa beskrivningar. Om du vill låna utrustning och/eller föreläsare klickar du på den röda länken.

  • a) Du kan ladda ner tryckbart material i pdf-format under formuläret. b) Du kan beställa anpassad material i följande rullmeny. Scrolla ner för att se vad du kan göra och ange vad du önskar i fältet för meddelande.
  • Scrolla ner för att ladda ner färdiga mallar. Ange önskemål om text m m och ev. antal i fältet för meddelande.
  • OBS!

    Du skall få en automatisk kvittens efter att du har tryckt på "Skicka". Kontrollera "skräpposten" om du inte får en kopia till din mail.

Marknadsföra ett event/projekt


ShelterBox informationsblad. Dubbelsidigt tryck A5 format. Klicka här för att ladda ner.

ShelterBox Affisch. Klicka här för att ladda ner .

Rotary ShelterBox Affisch. Klicka här för att ladda ner.

Rollup  ShelterBox. Klicka här för att ladda ner.

Rollup Rotary ShelterBox. Klicka här för att ladda ner.

Banderoll Rotary ShelterBox. Klicka här för att ladda ner.

Uppmuntra/Sälja


a) En gåva till ShelterBox som uppvaktning/present. Vi kan kan anpassa informationsblad och gåvobevis efter dina önskemål beroende på händelse. Ladda ner ett standardiserat informationsblad till dina “uppvaktare” här:  Önskemål om gåva till SB i present . Se olika versioner av gåvobeviset här: Sammanställning presentgåvor i mitt namn till SB. Ange dina önskemål om anpassat informationsblad och version av gåvobevis i formulärets meddelandefält.

b) Gåvobevis sponsor. Ladda ner för egen utskrift här.

c) Festpaket “Shine for ShelterBoxEtt helt paket som vi givetvis hjälper dig att anpassa. Klicka på bilden så ser du några exempel på innehållet.

d) Solcells lampor. Denna sollampa som även går att ladda med USB,  kan ni genom oss köpa in för 140 kr och sälja för 280 kr vilket är marknadspriset på nätet. Därmed kan 140 kr för varje lampa som säljs skickas in som en gåva i ert namn till oss.

Läs om hur ni beställer här: Klicka för att ladda ner

Ladda ner vår anpassningsbara försäljningsaffisch här: Klicka för att ladda ner

e) Tackkort med Pin i vitt eller i guld.  

  • Tackkort med en pin i vitt eller guld kan beställas som gåvobevis. Bevis med nål i vitt kostar 200 kr och bevis med nål i Guld kostar 500 kr). Ni får själva sätta fast dem innan försäljning på plats enligt bilderna nedan.