• a) Du kan ladda ner tryckbart material i pdf-format under formuläret. b) Du kan beställa anpassad material i följande rullmeny. Scrolla ner för att se vad du kan göra och ange vad du önskar i fältet för meddelande.
  • Scrolla ner för att ladda ner färdiga mallar. Ange önskemål om text m m och ev. antal i fältet för meddelande.
  • OBS!

    Du skall få en automatisk kvittens efter att du har tryckt på "Skicka". Kontrollera "skräpposten" om du inte får en kopia till din mail.

Marknadsföra ett event/projekt


ShelterBox informationsblad. Dubbelsidigt tryck A6 format. Klicka här för att ladda ner.

a) Anpassat informationsblad. Underlag tas fram.

ShelterBox Affisch. Underlag tas fram.

Rotary ShelterBox Affisch. Klicka här för att ladda ner.

b) Anpassad Affisch. Underlag tas fram.

Rollup ShelterBox. Klicka här för att ladda ner.

c) Anpassad Rollup. Underlag tas fram.

d) Anpassad banderoll. Underlag tas fram

Uppmuntra/Sälja


a) En gåva till ShelterBox som uppvaktning/present. Vi kan kan anpassa informationsblad och gåvobevis efter dina önskemål beroende på händelse. Ladda ner ett standardiserat informationsblad till dina “uppvaktare” här:  Önskemål om gåva till SB i present . Se olika versioner av gåvobeviset här: Sammanställning presentgåvor i mitt namn till SB. Ange dina önskemål om anpassat informationsblad och version av gåvobevis i formulärets meddelandefält.

b) Gåvobevis sponsor. Underlag tas fram

c) Festpaket “Shine for ShelterBoxEtt helt paket som vi givetvis hjälper dig att anpassa. Klicka på bilden så ser du några exempel på innehållet.

d) Solcells lampor. Denna sollampa som även går att ladda med USB,  kan ni genom oss köpa in för 140 kr och sälja för 280 kr vilket är marknadspriset på nätet. Därmed kan 140 kr för varje lampa som säljs skickas in som en gåva i ert namn till oss.  

e) Pin i vitt eller i guld.  

  • Nålar i vitt eller guld kan fås om om ni beskriver syftet och vad de skall användas till.
  • Båda nålarna kan beställas med gåvobevis för egen försäljning vid insamlingsprojekt. Bevis med nål i vitt skall säljas för 200 kr och bevis med nål i Guld skall säljas för 500 kr). Köparen kan exempelvis ge bort ett bevis som en alternativ present.  Ni får själva sätta fast dem innan försäljning på plats enligt bilderna nedan. 

f) Anpassat tackkort föreläsare. Ni kan istället för ovanstående bevis få tryckta tackkort att ge som tack. Dessa trycks på lite bättre papper och anpassas med text efter era önskemål. Exempel håller på att utarbetas.