Beställ material till projekt och event

Marknadsföra ett event/projekt


ShelterBox informationsblad. Dubbelsidigt tryck A5 format. Klicka här för att ladda ner.

ShelterBox Affisch. Klicka här för att ladda ner .

Rotary ShelterBox Affisch. Klicka här för att ladda ner.

Rollup  ShelterBox. Klicka här för att ladda ner.

Rollup Rotary ShelterBox. Klicka här för att ladda ner.

Banderoll Rotary ShelterBox. Klicka här för att ladda ner.

Uppmuntra/Sälja


a) En gåva till ShelterBox som uppvaktning/present. Vi kan kan anpassa informationsblad och gåvobevis efter dina önskemål beroende på händelse. Ladda ner ett standardiserat informationsblad till dina ”uppvaktare” här:  Önskemål om gåva till SB i present . Se olika versioner av gåvobeviset här: Sammanställning presentgåvor i mitt namn till SB. Ange dina önskemål om anpassat informationsblad och version av gåvobevis i formulärets meddelandefält.

b) Gåvobevis sponsor. Ladda ner för egen utskrift här.

c) Festpaket ”Shine for ShelterBoxEtt helt paket som vi givetvis hjälper dig att anpassa. Klicka på bilden så ser du några exempel på innehållet.

d) Solcells lampor. Obs! Vårt lager är slut – vi hoppas på att importera fler nästa år om intresse finns) Denna sollampa som även går att ladda med USB,  kan ni genom oss köpa in för 180 kr och sälja för 300 kr vilket är marknadspriset på nätet. Därmed kan 120 kr för varje lampa som säljs skickas in som en gåva i ert namn till oss och det motsvarar våra kostnader för att leverera en lampa till nödställda (vi betalar ingen moms och tull till drabbade länder) .

Läs om hur ni beställer här: Klicka för att ladda ner

Ladda ner vår anpassningsbara försäljningsaffisch här: Klicka för att ladda ner

e) Tackkort med Pin i vitt eller i guld.  

  • Tackkort med en pin i vitt eller guld kan beställas som gåvobevis. Bevis med nål i vitt kostar 200 kr och bevis med nål i Guld kostar 500 kr). Ni får själva sätta fast dem innan försäljning på plats enligt bilderna nedan.