Vi har gott om visningsmaterial i form av boxar, tält, spisar, kokkärl, solcellslampor, verktyg, vattenrening m m. Våra paket består av två boxar. En är till för tältet och i den andra finns det övrig materiel samt en Rollup och informationsblad. Allt detta får ni gärna låna kostnadsfritt till olika evenemang.

Kontakta oss via e-post: [email protected] eller ring Jan på 0708-565429. Du kan även ta direktkontakt med de volontärer som har tagit på sig att ansvara för ett demopaket via denna lista.

Längst ner på sidan hittar du information och instruktioner för transport, tältuppsättning m m.

När du har avslutat din aktivitet kan du skicka in eventuella bidrag enligt instruktioner som du hittar via fliken ”Att ge en gåva”.

Vi älskar att få höra allt om vad ni som insamlingsvolontärer gör och har gjort. Skicka din berättelse (med bilder) till [email protected]

Obs! Organisatörer som lånar vår materiel är fullt ansvariga för den verksamhet som genomförs. ShelterBox Sweden friskriver sig helt ifrån ev. skador som kan uppstå hos allmänheten eller bland era egna medarbetare vid användandet av vår materiel. D.v.s. vi har ingen försäkring som täcker eventuella skadeanspråk.

 

Transporter, instruktioner och mått


Transporter

Önskvärt är att dessa sker ”volontärt” genom samordning och att utrustningen flyttas som en ”stafettpinne” mellan olika projekt.

Två boxar får enkelt plats i en skåpbil motsv Volvo V 70. (Boxmåtten är: 84*60*57 cm). Om detta inte kan lösas – exv vid långa avstånd – kan vi via vår partner Bussgods  hjälpa till med transporten.

Instruktioner, mått på tältet och innehåll

Instruktion tältresning.  Titta gärna på denna video.

Instruktion lagning av tält stång.

Tält mått och exempel på innehåll.