Låna utrustning och eller boka en föreläsare

Här kan du boka lån av utrustning och eller föreläsare. Om du vill beställa/ladda ner informationsblad och övrig material klickar du på den röda länken.

Vi har gott om visningsmaterial i form av tält och annan utrustning. Se bilder.

Detta packas i våra stora gröna boxar eller i en liten grön. Allt detta får ni gärna låna kostnadsfritt till olika evenemang. Vi förväntar oss dock att ditt/ert event slutar med att du/ni kan ge en gåva till vår verksamhet.

För frågor kan du ringa Jan på 0708-565429. Du kan även ta direktkontakt med de volontärer som har tagit på sig att ansvara för ett demopaket via denna lista.

Obs! Organisatörer som lånar vår materiel är fullt ansvariga för den verksamhet som genomförs. ShelterBox Sweden friskriver sig helt ifrån ev. skador som kan uppstå hos allmänheten eller bland era egna medarbetare vid användandet av vår materiel. D.v.s. vi har ingen försäkring som täcker eventuella skadeanspråk.

Transporter

Önskvärt är att dessa sker ”volontärt” genom samordning och att utrustningen flyttas som en ”stafettpinne” mellan olika projekt.

Två boxar får enkelt plats i en skåpbil motsv Volvo V 70. (Boxmåtten är: 84*60*57 cm). Om detta inte kan lösas – exv vid långa avstånd – kan vi via vår partner Bussgods  hjälpa till med transporten.

Instruktioner, mått på tältet och innehåll

Instruktion tältresning.  Titta gärna på denna video.

Instruktion lagning av tält stång.

Tält mått och exempel på innehåll.